Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2014 00:22 - Neobux
Автор: ccedric Категория: Хоби   
Прочетен: 246 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 20.11.2014 00:26


 NeoBux стратегия:

Ключа за правенето на пари от NeoBux е в рефералите. Просто е – ако нямате реферали, няма да имате и пари. Реферали могат да се наемат директно от Neobux . Рефералите са истински хора, който струват по $0.25 на месец. Някои от тях ще са активни, а други не. За да „рециклирате“ не-активните реферали за активни, ще трябва да платите по $0.07. Това може да ви се струва много, но си заслужава. Ако не рециклирате не-активните реферали, вие губите.

Когато направите първите си $0.60 кликайки самичък (в случай, че не сте инвестирали пари), то вие вече можете да наемете първите си 3-ма реферала – тук хората правят първата си грешка. За да направите $0.60 са нужни само няколко дни ((4 х 0.01) Х 20 (дни) = 80 цента ), но хората не преценяват правилно и избързват при покупката на реферали – купуват веднага след като направят $0.60 от собствени кликове. Те обаче не съобразяват, че нямат достатъчно пари, за да управляват покупката си – може да се наложи да се рециклира няколко пъти и накрая след като сте намерили правилните хора, ще се окаже, че нямате пари за да ги задържите и те ще си отидат.

Преди да започнете да наемате реферали, ще трябва да спечелите поне $3 кликайки върху реклами и да ги прехвърлите във вашият rental balance (сметката за наем). Така вие ще имате по $1 за реферал, което ще е достатъчно, за да го рециклирате докато трябва и дори да му платите, за да го имате за още един месец. Ще ви трябва определено малко повече време за да направите $3 самичък, но пък така ще можете да си намерите правилните реферали без страх, че ще ги изтървете, защото не можете да им платите.

AutoPay е друга задължителна и много полезна функция. Веднага след като наемете първите си 3-ма реферали включете АutoPay. За да задържите рефералите, ще ви струва по $0.25 за всеки от тях на месец. Вместо вие да плащате за рефералите, те ще си плащат самички, докато AutoPay е включен. Това което прави AutoPay е, да взима първият клик за деня на реферала и по този начин си плаща (за денят). Посещавайки първата реклама, реферала си плаща по този начин деня. Така този реферал ще продължава да си е ваш, но вие няма да имате нужда да прехвърляте пари във rental balance на края на месеца. Ако реферала не е направил никакви кликове за деня, то всичко си кара по старо му. По този начин за един пълен месец с AutoPay – включено вие ще спестите 10% от сумата за наемане на реферала.

Друг голям проблем е прибързаното изтегляне на пари от Neobux. Като изискате плащане, то става мигновенно и вече е във някой от акаунтите ви в Alertpay или Paypal. Много хора държат да проверят дали наистина Neobux ще им плати и след като направят $2.00 ги прехвърлят веднага. И какво – Уау – сега имате цели 2 долара в някой от акаунтите ви в AlertPay или Paypal. Тези $2 долара обаче е трябвало да бъдат изхарчени за реферали и аз не бих изтеглил пари докато не направя 500+ реферала. Продължавайте да наемате по 3 реферала, докато не започнете да печелите повече пари от рефералите, който вече сте наели. След като направите 500 реферала започнете да събирате пари. Ще ви трябват $100, за да можете да си купите GOLDEN акаунт, който струва $90. Идеята с GOLDEN пакът е че след като вече го имате, ще можете да печелите не по $0.005 от реферала си ами по $0.01 -т.е. вие ще си удвоите печалбата.

След като сме upgrade-нали акаунта на GOLDEN недейте да изтегляте все още пари, продължете да трупате реферали, докато не стигнете 2000+. След като имате вече 2000 реферала, то вие ще можете да теглите без проблем по $50 дневно. Това е и краят на стратегията. Както ви казах и в началото – всичко опира до търпението. За да можете да играете играта на NeoBux, на вас ще ви трябва огромно количество търпение. Така ще можете да стигнете момента, в който да печелите по $50+ дневно, което си е добра сума както и да го поглeднете.

http://www.neobux.com/?r=ccedric



Тагове:   ptc,   neobux,   пари,


Гласувай:
0




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ccedric
Категория: Бизнес
Прочетен: 6007
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930